دفتر آیت‌الله سیستانی: استفاده از تصاویر مرجعیت در اماکن عمومی ممنوع است المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند اعلام بسیج عمومی گروه مقاومت «اولی البأس» برای آزادسازی سوریه هشدار نخست وزیر هند به پاکستان درگیری بین نیرو‌های الجولانی و «قسد» در منبج سفر سطح بالای ایال زامیر به آمریکا لغو شد ویتکاف این هفته در مسکو خواهد بود رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود

مصر درباره تاثیر تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی بر امنیت منطقه هشدار داد

«بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر با هشدار درباره تأثیر ادامه تنش فزاینده در خاورمیانه و تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، تاکید کرد ادامه این رویارویی، امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۲ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 17
کد خبر: ۲۸۱۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالعاطی در گفتگوی تلفنی با «محمد مصطفی» نخست وزیر تشکیلات خودگردان اظهار داشت: مصر در حال انجام تماس‌های فشرده با طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای محدود کردن تشدید نظامی و مهار اوضاع است.

وزیر امور خارجه مصر افزود که تمرکز کشورش بر راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید بحران و توقف تشدید تنش بین اسرائیل و ایران است.

عبدالعاطی در این تماس تلفنی آخرین تحولات مربوط به تلاش‌های مصر برای از سرگیری آتش‌بس در نوار غزه و تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه را بررسی کرد.

وزیر امور خارجه مصر با تاکید بر مخالفت قاطع مصر با سیاست گرسنگی دادن و مجازات دسته جمعی اسرائیل علیه مردم فلسطین در نوار غزه، این سیاست اسرائیل را «نقض آشکار قوانین بشردوستانه بین‌المللی» دانست.

بدر عبدالعاطی با اشاره به اهمیت پایبندی به حفظ حقوق مسلم مردم فلسطین، عملیات نظامی رژیم صهیونیستی و ادامه نقض‌ها و تجاوزات شهرک‌نشینان صهیونیست به کرانه باختری را محکوم کرد.

وزیر امور خارجه مصر بار دیگر بر اهمیت یافتن افقی سیاسی برای مسئله فلسطین که منجر به تأسیس کشور مستقل فلسطین و حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها بر اساس راهکار دو دولتی شود، تأکید کرد.

بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

طی روزهای گذشته نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین حمله ترکیبی پهپادی و موشکی سنگین را به سرزمین‌های اشغالی انجام دادند که ویرانی قابل توجهی را در مراکز حساس این رژیم به بار آورده است.

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
آخرین اخبار